Choose language

BEHANDLING AF PERSONDATA

Den dataansvarlige for dine personlige oplysninger er: Sirius Company A/S, Engholmparkvej 3-5, 3450 Lillerød, e-mail: mail@sirius.as.
”Personlige oplysninger” dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere dig som person. Det gælder blandt andet for- og efternavn, køn, alder, adresse, e-mailadresse eller andre kontakt oplysninger, uanset om de vedrører din private bopæl eller arbejdsplads.

HVILKE INFORMATIONER GEMMER VI?

Du kan sagtens besøge www.sirius.as uden at vi indsamler andre personoplysninger om dig end din IP-adresse, som nærmere beskrevet i vores cookie-policy.

HVEM GIVER VI INFORMATIONERNE TIL?

For at kunne optimere www.sirius.as indsamler vi data og fører statistik over brugeradfærd på siden. Statistikken bruges kun som overblik, til f.eks. at se hvilke sider og browsere du og vores andre kunder bruger mest.
Vi bruger Google Analytics til at indsamle besøgsstatistik og i den forbindelse giver vi IP-adresser videre til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredje part, hvor loven kræver dette, eller til tredje part, som udfører opgaver for dem.
Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.sirius.as og fremgår af www.google.com/privacy.html.
Bortset fra de ovenstående tilfælde, så udleverer Sirius Company A/S ikke data om dig og vores kunder til tredje part, ligesom vi aldrig sælger persondata.

KONTAKT

Sirius Company A/S forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på:

Email: mail@sirus.as
Telefon: +45 48 14 66 77

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysning, kan du kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, e-mail: dt@datatilsynet.dk.

SIRIUS

Sirius er bygget på en passion for lys. Vi tror på, at når der skal skabes stemning og hygge i et rum er dekorationslys er altafgørende. Bag Sirius produkter står udvalgte og anerkendte danske designer. Vi håber at vi kan være med til at inspirere hvordan man indretter med dekorationslys

PRESSE

Sirius Company A/S      Engholm Parkvej 3      DK-3450 Allerød      VAT No.: DK12646984
Kundeservice: +45 4814 6677      e-mail: mail@sirius.as